Muammer Kocatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Çağdaş eğitim anlayışını öğretmen, öğrenci ve velilerimize benimseten, bilimsel gelişmeleri rehber kabul eden, kaliteli,kişilik sahibi,ülkesini ve mesleğini seven nesiler yetiştiren, Atatürk ilke ve inkılaplarını eksiksiz aktaran, çağdaş dünyanın yapı sektöründeki gereksinimlerini benimseyen; "Mesleğinde Lider Eleman Yetiştiren Bir Kurum Olmaktır."

Misyon: Kısa yoldan meslek edinmek ve alanında bir yüksek okula gitmek amacıyla okulumuza yönelen öğrencileri, bilişim, makine, elektrik elektronik, motor, tesisat ve iklimlendirme ve mobilya dekarasyon teknolojileri sektöründe faaliyet gösteren işletmelere teknik eleman olarak yetiştiren eğitim kurumudur.

Başarılar:

Saatler: 08:00/16:10
Isınma: Doğalgazlı Kalorifer
Yabancı Dil:
Lojman: 2 -
Servis Bilgisi: Köylerden gelen öğrencilerimize taşımalı sistem uygulanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+

Telefon - 0 352 621 61 02

WEB - https://develieml.meb.k12.tr

Adres - Aşık Seyrani Mahallesi Muammer Kocatürk Caddesi No.12 Develi / KAYSERİ

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :8
Öğretim Şekli :TAM GÜN TAM YIL

Yerleşim Yeri -

Adres - Aşık Seyrani Mahallesi Muammer Kocatürk Caddesi No.12 Develi / KAYSERİ

Ulaşım Seyyid Burhaneddin Türbesi önünden kalkan dolmuşlarla ilçe merkezine 40-45 dakikada ulaşım sağlanmakta olup ulaşım sıkıntısı yaşanmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Develi ilçesi Kayseri il merkezine 45 km uzaklıktadır.