Okulumuz Muammer Kocatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ragbi Takımı 20-25 Mart tarihleri arasında Trabzonda düzenlenen Yedili Ragbi Türkiye Şampiyonasına katıldı. Takımımız rakipleri Konya Spor Lisesini 19-0, Muğla Spor Lisesini 14-10 ve Nevşehir Meslek Lisesini 29-0 gibi net skorlarla geçerek üç maçını kazandı ve grubundan birinci çıktı. Çeyrek finalde Ankara ekibine kaybeden takımımız 23 takımın katıldığı şampiyonayı 5. sırada tamamladı. 2 öğrencimiz ise mayıs ayında Fransa'da yapılacak olan okul sporları dünya şampiyonası için ragbi milli takımına davet edildi. Bizi bu yolda yalnız bırakmayan Develi Belediyesine, Develi Halk Eğitim Merkezine, İlçe Milli Eğitim müdürlüğümüze ve destekleyen herkese çok teşekkür ederiz.

30.03.2022 504